Počasí dnes26 °C, zítra31 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Chlapeček omylem ujel svému otci jiným autobusem MHD. Následovala blesková záchranná akce

Extrémně stresovou situaci zažil osmatřicetiletý tatínek. Doslova před očima mu ujel jeho pětiletý syn, když ve chvilce nepozornosti nastoupil do jiného autobusu v plzeňské MHD. Než stihl muž zareagovat, autobus se rozjel a vyrazil směrem k další zastávce i s jeho malým synkem. Následovala blesková záchranná akce. Její konec můžete vidět na videu pod článkem.

„Dobrý den mám prosbičku, malej mně naskočil na zastávce v sadech Pětatřicátníků do špatného autobusu. Je mu pět let,“ volal tatínek s žádostí o pomoc na městskou policii. Mezitím se strážníci z vysílačky dozvěděli, že ztraceného chlapce už má v péči řidič autobusu. Tomu totiž malý cestující bleskově nahlásil, že odjel bez svého otce.

„Hlídka strážníků byla v ten moment vyslána na zastávku MHD Na Rychtářce, kde už na ně čekal řidič autobusu i se ztraceným hochem. Chlapec strážníkům krásně sdělil, jak se jmenuje a kolik je mu let. Hlídka ho zkontrolovala, zda není zranění a převzala od řidiče autobusu. Malého cestovatele jsme pak dovezli v našem “houkajícím“ autě zpět ke šťastnému tatínkovi, který už čekal v sadech Pětatřicátníků,“ popsala neobvyklý případ mluvčí městské policie Tereza Schliková.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky ztracený chlapec, odjel autobusem, zastávka MHD, hlídka městské policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chlapeček omylem ujel svému otci jiným autobusem MHD. Následovala blesková záchranná akce  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.