Počasí dnes26 °C, zítra28 °C
Úterý 25. června 2024  |  Svátek má Ivan
Bez reklam

Muž založil černou skládku přímo pod nosem hlídky městské policie. Pozorní strážníci bleskově zakročili

Černou skládku odpadů založil v Plzni jedenapadesátiletý muž. Dlouho se ale neradoval z toho, že se nelegálním způsobem zbavil celé řady krámů a stavebního odpadu. Se svým nákladem totiž původně projel přímo před nosem hlídce městské policie. Pozorní strážníci se ale díky dobrému instinktu okamžitě začali zajímat, kde věci skončily. A tušení je nezklamalo.

„Když o půlnoci prováděla naše hlídka kontrolu objektu v Dobřanské ulici, všimla si projíždějícího vozidla Dacia, kterému z kufru viditelně vyčnívaly dřevěné palety a několik prken. Po pár minutách kolem strážníků vozidlo projelo znovu, ale zavazadlový prostor byl najednou zavřený a prázdný,“ informovala mluvčí městské policie Tereza Schliková.

Strážníci se rozhodli vozidlo zastavit, protože měli podezření, že řidič odpad vyhodil na místě, které k tomu určitě není určené. „Jak se ukázalo, nemýlili se. Řidič totiž dojel na konec Dobřanské ulice, tam odpad, který vezl ve vozidle odložil za betonovou patku reklamního billboardu. Následně z místa odjel. Hlídce poté sdělil, že si tam prý dřevěné palety a několik prken pouze odložil a později se pro ně chce vrátit,“ uvedla mluvčí.

Chabý pokus řidiče o výmluvu mu strážníci rozhodně nezbaštili. Naopak celou událost zdokumentovali a případ bude předán k dořešení správnímu orgánu. Motorista může čekat, že dostane pokutu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky černá skládka, vezl odpad, strážníci, hlídka městské policie, vyhodil odpad, založil skládku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž založil černou skládku přímo pod nosem hlídky městské policie. Pozorní strážníci bleskově zakročili  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.