Počasí dnes22 °C, zítra21 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Nezletilého chlapce srazila tramvaj, když přebíhal přes ulici. Při střetu utrpěl těžká zranění

Těžké zranění utrpěl nezletilý chlapec, kterého při přebíhání ulice srazila tramvaj. Vběhl přímo před jedoucí tramvaj. Nehoda se stala v pátek dopoledne na Koterovské třídě v Plzni.

„Podle dosud zjištěných informaci nezletilý chlapec při přecházení vozovky na přechodu pro chodce bez světelného signalizačního zařízení ve směru od ulice Sladovnická k ulici Francouzská náhle vběhl před projíždějící tramvaj a došlo ke střetu. Při nehodě došlo ke zranění dítěte, které bylo předáno do péče záchranářům. U řidiče tramvaje byla na místě provedena dechová zkouška na alkohol s negativním výsledkem,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

„Záchranáři z místa transportovali malého chlapce s četnými středně těžkými zraněními, po zajištění chlapce na cestu po straně tišení bolesti byl transportován na emergency do fakultní nemocnice na Lochotíně,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„K události dorazil jako první strážník městské policie. Strážník do příjezdu dalších složek záchranného systému uklidňoval matku dítěte a společně se svými kolegy se starali o její zbylé děti,“ doplnila mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky střet s tramvají, zraněné dítě, nezletilý chlapec, chlapce srazila tramvaj, těžké zranění, přecházel ulici

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezletilého chlapce srazila tramvaj, když přebíhal přes ulici. Při střetu utrpěl těžká zranění  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.