Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Fantom odcizil ze sklepů domů 21 jízdních kol a čtyři elektrické koloběžky

Rekordmana, který ze sklepních kójí plzeňských domů dokázal odcizit 21 jízdních kol a čtyři elektrické koloběžky, dopadli policisté. Svým jednáním způsobil zloděj škodu za téměř půl milionu korun. Teď už je ale ve vězení.

„Policejní komisařka zahájila trestní stíhání čtyřiačtyřicetiletého muže, kterého obvinila ze spáchání přečinů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Obviněný muž se podle posud zjištěných skutečností vloupal do desítek sklepních kójí a odcizil celkem 21 jízdních kol včetně několika elektrokol a čtyři elektrické koloběžky,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

V jednom případě odcizil také různé stavební nářadí. Zloděj kradl na různých místech Plzně, ale i mimo naše krajské město. Poškozeným způsobil škodu v celkové výši 460 tisíc korun. Pachatel už pobývá za mřížemi věznice, kde si aktuálně odpykává trest za jinou a již dříve spáchanou majetkovou trestnou činnost. Tam mu také bylo doručeno usnesení o zahájení nového trestního stíhání.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky kradl kola, vykrádal sklepy, škoda půl milionu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fantom odcizil ze sklepů domů 21 jízdních kol a čtyři elektrické koloběžky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.