Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zloděje dohnalo svědomí a krátce po vyloupení prodejny se přišel udat na policii

Vskutku překvapivé rozuzlení měl případ krádeže, ke které došlo v jedné z prodejen v Klatovech. Zloděj si tam z pokladny odnesl přes dvacet tisíc korun. Policisté se případem začali okamžitě zabývat a vůbec netušili, že se dva dny po vloupačce za nimi dostaví sám pachatel s tím, že ho tíží svědomí a chce způsobené škody nahradit.

„Klatovští policisté přijali oznámení o vloupání do jedné z prodejen v obci Klatovy. Pachatel vytlačil zadní vstupní dveře, kterými vešel do vnitřních prostor prodejny, kde z pokladny odcizil finanční hotovost ve výši přes 23 tisíc korun,“ přiblížila policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Na místo ihned přijeli policisté a klatovští kriminalisté. Prodejnu i její okolí prohledali a zajistili několik stop. Zatímco na případu pracovali, dostavil se dva dny po činu na oddělení obecné kriminality v Klatovech třiadvacetiletý muž z Klatovska a k činu se přiznal.

„Za svoje jednání se omluvil a projevil snahu nahradit způsobenou škodu. Policejní inspektor sdělil dotyčnému muži podezření ze spáchání přečinu krádež. Vzhledem k okolnostem případu a doznání podezřelého předložil policista státnímu zástupci závěrečnou zprávu o výsledku zkráceného přípravného řízení s návrhem na podmíněné odložení podání návrhu na potrestání,“ uzavřela Šmaterová.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky krádež, vloupání, vyloupený obchod, ukradl peníze, sám se udal, přiznání, Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděje dohnalo svědomí a krátce po vyloupení prodejny se přišel udat na policii  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.