Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Zatím neznámý surovec zbil dítě pěstí na tramvajové zastávce. Policie teď pátrá po jeho totožnosti

Dosud neznámý pachatel zaútočil pěstí na nezletilého chlapce, kterého udeřil do obličeje. Incident se stal v Plzni na konečné zastávce tramvajové linky číslo 1 na náměstí Milady Horákové. Policisté žádají veřejnost o spolupráci při zjišťování totožnosti muže, kterého zachytila bezpečnostní kamera. Nepozná ho někdo?

„Policisté obvodního oddělení Plzeň 2 se zabývají případem fyzického napadení, ke kterému došlo 10. února 2024 kolem jedné hodiny odpoledne v Plzni na konečné zastávce tramvajové linky číslo 1 na náměstí Milady Horákové. Podle dosud zjištěných skutečností napadl dosud neznámý pachatel nezletilého chlapce, kterého udeřil pěstí do obličeje,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policisté vyšetřují událost pro podezření ze spáchání výtržnictví. „V rámci objasňování případu získali fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycená osoba důležitá pro trestní řízení. Žádáme o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky napadl dítě, zbil dítě, útočil pěstí, neznámý surovec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Hlavně,že si stále stěžují jak jsou ,,diškriminovaní " a přitom neznám stát,který by jednu skupinu obyvatel podporoval v tom, že už 3generace nepracuje. !!!Ministerstva neustále řeší seniory a jejich důchody,ale kolik financí státní pokladna neustále sype těmto nefachčenkům ,to se usilovně tají.......Jak dlouho ještě ?????

Pátek, 15. března 2024, 18:02Odpovědět

Jiří Svoboda

Tito příslušníci nejmenovaného etnika se vyznačují naprostou neexistencí mozkové hmoty. Primitivní hovada, protěžovaná státem...

Pátek, 15. března 2024, 10:13Odpovědět

Vito Markl

Myslím, že je to Josef Novák z Východního Habřiště.

Neděle, 3. března 2024, 08:52Odpovědět

Eva Janíčková

Naprostý souhlas. Takové budeme chránit, je mi na blití z nich. Protože začíná agresivita už i za bílého dne, když jdu do obchodu, nebo na procházku, v kapse mám pepřák. Takoví šmejdi buď chtějí peníze, nebo mobil. Nevím, co je to za dobu a bude HŮŘ.

Sobota, 2. března 2024, 15:40Odpovědět

Ferdinand Brablenec

...agresivní morče...

Sobota, 2. března 2024, 07:29Odpovědět

Eva Janíčková

Celé hnědé.

Sobota, 2. března 2024, 15:41Odpovědět

Lenka Kuchařová

Evidentně příslušník státem chráněného etnika,tudíž zůstane nepotrestaný.Zřejmě mu ten nezletilý chlape odmítl uvolnit celý chodník....(?)

Pátek, 1. března 2024, 20:37Odpovědět

Zatím neznámý surovec zbil dítě pěstí na tramvajové zastávce. Policie teď pátrá po jeho totožnosti  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.