Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Mladý skateboardista dováděl na střeše obchodního domu, dal si tam i svačinu a přihodil pár triků s flaškou

Pro trénink v nevšedním prostředí se rozhodl mladý muž v Plzni. Se skateboardem totiž nevyrazil do parku, ale na střechu obchodu ve Studentské ulici na Lochotíně. K trikům na kolečkách přidal ještě barmanské kousky s flaškou a také si vše nezapomněl zdokumentovat na mobil. K jeho smůle ho nahrávala i nedaleká kamera. Brzy se na místo dostavili městští strážníci.

V Plzni najdou milovníci sportu řadu skateparků. Mladík z Lochotína ani nemusel chodit moc daleko. Jeden park se tam totiž otevřel v loňském roce. Psali jsme ZDE. Jenže to pro něj asi byla „nuda“. Překonal tak zabezpečení na požárním žebříku a dostal se na střechu obchodního domu.

„Trénink triků na skateboardu, počítání kapucí, vydatná svačina na posilněnou, barmanská show, malování vodou, fotka na Instagram a závěrečný odchod na druhý pokus. Vcelku pestrý program měla návštěva mladíka na střeše obchodního domu na Studentské ulici,“ popisuje počínání mladého muže Městská policie Plzeň na svých sociálních sítích.

Jakmile mladík trefil na žebřík a slezl dolů, čekala tam na něj lochotínská hlídka strážníků. „Po kontrole, že nebylo nic poškozeno, byla záležitost s multitalentovaným mladíkem vyřešena promluvením do duše a poučením pro příště,“ uzavřela policie s tím, že mladík neporušil žádný zákon, ale lézt po cizích střechách, kam je navíc zabezpečený vstup, zkrátka není dobrý nápad.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie Plzeň

Štítky skateboardista, lezl na střechu, Lochotín, skatepark, městská policie, mladík na střeše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

VIDEO: Mladý skateboardista dováděl na střeše obchodního domu, dal si tam i svačinu a přihodil pár triků s flaškou  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.