Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

V souvislosti s vyšetřováním případu vykradeného vozidla značky BMW, pátrala policie po totožnosti ženy

Policisté pokročili ve vyšetřování případu krádeže cenností ze zaparkovaného vozidla značky BMW. V souvislosti s objasňováním této události se policisté obrátili na veřejnost s žádostí o spolupráci. Pátrali totiž po totožnosti neznámé ženy, kterou zachytila bezpečnostní kamera. Ženu se už podařilo ztotožnit, sama se v úterý dostavila na policii.

Vloupání do automobilu se odehrálo už loni 23. listopadu 2023 kolem poledne v ulici Klicperova v Plzni. „Podle dosud zjištěných skutečností vnikl dosud neznámý pachatel bez použití násilí do zaparkovaného osobního vozidla značky BMW a odcizil věci v hodnotě 15 tisíc korun. Jednalo se například o lyžařské boty, brýle nebo značkové víno,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.  

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a případem se nadále zabývají. „V rámci jeho prověřování jsme získali fotografie, na kterých byla zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. Osoba zachycená na přiložených fotografiích už byla ztotožněna. Žena se sama dostavila na policii. Děkujeme všem za spolupráci," uvedla ve středu mluvčí policie. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krádež cenností, vozidlo BMW, pátrání po ženě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

V souvislosti s vyšetřováním případu vykradeného vozidla značky BMW, pátrala policie po totožnosti ženy  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.