Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Z psychiatrické nemocnice uprchla šilhající pacientka. Když nebude brát své léky, zhorší se její psychický stav

Třicetiletá žena uprchla z Psychiatrické nemocnice v Dobřanech na jižním Plzeňsku, kde se léčila. Při neužívání léků by mohlo dojít ke zhoršení jejího psychického stavu. Žena není nebezpečná okolí. Pohybovat by se mohla i na Karlovarsku, odkud pochází.

„Z psychiatrické nemocnice žena odešla v neděli dne 11. února 2024 v dopoledních hodinách na povolenou vycházku po areálu ústavu. Do současné doby se nevrátila a ani nepodala o sobě žádnou zprávu,“ informovala mluvčí policie Barbora Šmaterová.

Pohřešovaná je zdánlivého stáří 28 až 35 let, hubené postavy a přibližně měří 162 centimetrů. Má hnědočerné vlnité delší vlasy, tmavě hnědé oči. Výrazým poznávacím znamením je, že šilhá. Na sobě měla fialovo-hnědou čepici, fialovou bundu, tepláky s motivem Shreka, růžovou ledvinku a černé boty s kožíškem. 

„Provedeným šetřením bylo zjištěno, že by se žena mohla zdržovat nejen na Plzeňsku, ale i v okolí Kadaně či Ostrova u Karlových Varů. Policisté přijmou k pohřešované ženě jakoukoliv informaci na bezplatné tísňové lince 158 nebo na jakékoliv policejní služebně,“ dodala mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík, Policie ČR

Štítky uprchlá pacientka, psychiatrická nemocnice, utekla z Dobřan, vycházka po areálu, nevrátila se z vycházky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z psychiatrické nemocnice uprchla šilhající pacientka. Když nebude brát své léky, zhorší se její psychický stav  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.