Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Drogový dealer nevykonal trest 300 hodin prospěšných prací a dál prodával pervitin. Teď putoval rovnou do vazby

Policejní TOXI tým z Plzeňska dopadl šestadvacetiletého muže, který vyráběl a prodával drogu pervitin. Při domovních prohlídkách nalezli chemické sklo, chemikálie, krystalickou látku a sušinu zelené rostliny. Zajištěné věci teď prověří experti v policejní laboratoři.

„Vyšetřovatel zahájil trestní stíhání muže, kterého obvinil ze spáchání nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Toho se měl obviněný dopustit tím, že si v předchozích měsících opatřil drogu marihuanu a pervitin, který také sám vyráběl. Pervitin poté v nejméně 150 případech prodal, v 45 případech dal bezúplatně a v 24 případech pervitin předal jako formu nájmu za ubytování,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Tohoto jednání se pachatel dopustil i přesto, že byl v dubnu loňského roku trestním příkazem Okresního soudu Plzeň – sever uznán vinným z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Byl odsouzen k trestu obecně prospěšných prací ve výměře 300 hodin, které dosud nevykonal. „Kriminalisté státnímu zástupci spolu se spisovým materiálem předali i podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Při vazebním jednání pak soud rozhodl o vzetí obviněného do vazby,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky prodával pervitin, drogový dealer, putoval do vazby, TOXI tým

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drogový dealer nevykonal trest 300 hodin prospěšných prací a dál prodával pervitin. Teď putoval rovnou do vazby  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.