Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Řidič vozu Ford Focus nedal přednost jedoucímu služebnímu vozu městské policie. Šeredně se mu to vymstilo

Nekonečnou dávkou trpělivosti se musela obrnit hlídka plzeňské městské policie, která ve večerních hodinách řešila případ řidiče vozu značky Ford Focus. Šofér tohoto vozu při projíždění křižovatkou ulic Kotkova a Husova nedal přednost jedoucímu služebnímu autu městské policie, a proto ho zastavila. A pak to začalo.

„Když se strážník bezprostředně přiblížil k autu, uviděl, že řidič přesedá ze svého místa na zadní sedadlo mezi spolucestující. Proč tak učinil se posléze objasnilo. třicetiletý muž z obce na Kladensku má totiž až do září roku 2025 vysloven zákaz řízení motorových vozidel,“ informovala mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Tím to ale zdaleka nekončilo. Přistižený motorista se totiž odmítl podrobit dechové zkoušce na alkohol a testu na přítomnost omamných i psychotropních látek v těle. „Nicméně přiznával užití marihuany a přede dvěma dny také pervitinu. Okolnostmi případu se zabývají dále policisté ČR,“ dodala mluvčí Pužmanová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky městská policie, nedal přednost, neměl doklady, zákaz řízení, přesedl si

Řidič vozu Ford Focus nedal přednost jedoucímu služebnímu vozu městské policie. Šeredně se mu to vymstilo  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.