Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Policie dopadla muže, který našel peněženku se 60 tisíci v hotovosti a nechal si je, hrozí mu dva roky vězení

Policisté dopadli nepoctivého zákazníka, který u vchodu do obchodu na rušné Americké třídě v Plzni nalezl pořádně naditou peněženku. Majitel v ní kromě dokladů měl i finanční hotovost v řádech několika desítek tisíc korun. Muži nyní hrozí dvouletý pobyt za mřížemi.

Policisté sdělili podezření sedmatřicetiletému muži z Plzně. V případě prokázání viny mu hrozí až dva roky odnětí svobody,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová. K celé události došlo 22. listopadu loňského roku před půl sedmou hodinu večerní. Policisté se případem intenzivně zabývali a v rámci vyšetřování zveřejnili záznamy z bezpečnostních kamer, kde byl zachycen muž v černém šátku a šedé čepici, jak se rozhlíží po obchodě.

„Pachatel nalezl u vchodu do obchodního domu na Americké třídě v Plzni pánskou peněženku s osobními doklady a finanční hotovosti ve výši 62 tisíc korun. Místo toho, aby nález poctivě odevzdal na nejbližší obvodní oddělení policie, ponechal si jej,“ sdělila mluvčí.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, nepoctivý nálezce, našel peněženku, finanční hotovost, ztracená peněženka, kamerová záznam

Policie dopadla muže, který našel peněženku se 60 tisíci v hotovosti a nechal si je, hrozí mu dva roky vězení  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.