Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Kriminalisté stále neznají totožnost pachatele trestné činnosti z Kollárovy ulice, spravedlnosti zatím uniká

Po zatím neznámém pachateli pátrají kriminalisté z Plzně. Muž měl z volně přístupné tělocvičny v Kollárově ulici odcizit odložený batoh, ve kterém měla poškozená mobilní telefon a platební kartu. Pachatel jí krádeží jejích věcí způsobil škodu přesahující 30 tisíc korun. Kriminalisté by si rádi promluvili s mužem, jehož tvář zachytila bezpečnostní kamera.

Kriminalisté vyšetřují případ pro podezření ze spáchání krádeže a přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, kterého se mohl dopustit dosud neznámý pachatel. „Policisté v rámci objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení. Žádáme o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež batohu, odcizil batoh, hledaný muž, pátrání po pachateli

Kriminalisté stále neznají totožnost pachatele trestné činnosti z Kollárovy ulice, spravedlnosti zatím uniká  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.