Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Doklady a 62 tisíc korun v hotovosti ukrývala peněženka, kterou si přisvojil neznámý muž. Pátrá po něm policie

Policisté pátrají po velmi nepoctivém zákazníkovi, který u vchodu do obchodního domu na rušné Americké třídě v Plzni nalezl pořádně naditou peněženku. Majitel v ní kromě dokladů měl i finanční hotovost v řádech několika desítek tisíc korun. Kriminalisté nyní zveřejnili fotografie z kamerového záznamu, kde je zachycen muž v šedé čepici, který by měl k případu co povědět.

K celé události došlo 22. listopadu loňského roku před půl sedmou hodinu večerní. Policisté se případem intenzivně zabývali a nyní se obrací s prosbou o pomoc i na veřejnost. „Dosud neznámý pachatel nalezl u vchodu do obchodního domu na Americké třídě v Plzni pánskou peněženku s osobními doklady a finanční hotovosti ve výši 62 tisíc korun. Místo toho, aby nález poctivě odevzdal na nejbližší obvodní oddělení policie, ponechal si jej,“ uvedla v pondělí policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté se případem stále zabývají a v rámci jeho vyšetřování získali fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycen muž, který by mohl pomoci s objasněním případu. „Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásila nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodala Raindlová.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, nepoctivý nálezce, našel peněženku, finanční hotovost, ztracená peněženka, kamerová záznam

Doklady a 62 tisíc korun v hotovosti ukrývala peněženka, kterou si přisvojil neznámý muž. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.