Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Agresor sprostě nadával lidem na nádraží. Když chtěl dát hlavičku strážníkovi městské policie, tvrdě narazil

Velmi agresivně se choval ke kolemjdoucím lidem na plzeňském vlakovém nádraží pětadvacetiletý muž. Na lidi pokřikoval různé vulgarismy až do okamžiku, kdy si jeho jednání všimla hlídka městské policie. Agresor pak drsně vystartoval i na jednoho strážníka, kterému se pokusil dát hlavičku. Ale to rozhodně neměl dělat.

„Strážníci muže vyzvali, aby své chování zklidnil, ale namísto klidu se dočkali nadávek a vulgarit. Své vystoupení pak dotyčný završil tím, že si stoupl před jednoho ze strážníků, uchopil jej za bundu a pokusil se mu dát takzvanou „hlavičku“. Pohotový strážník, ale uhnul a následně byl muž okamžitě zpacifikován a byla mu přiložena pouta,“ popsala incident mluvčí městské policie Tereza Schliková.

Ani s pouty na rukou nepřestával muž ze sebe chrlit smršť nadávek. Následná dechová zkouška na alkohol ukázala 1,40 promile. „Totožnost z muže vypáčila až přivolaná státní policie. Následně jsme zadrženého přepravili k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici a ze svých jednání se bude zodpovídat,“ doplnila mluvčí Schliková.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky agresivní opilec, útočil na strážníky, napadl strážníky, napadal lidi na nádraží, hlavička, dal hlavičku

Agresor sprostě nadával lidem na nádraží. Když chtěl dát hlavičku strážníkovi městské policie, tvrdě narazil  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.