Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž přišel o peněženku na erotické party lidí ze seznamky. Nedokázal ale najít dům, kde se akce uskutečnila

Návrat domů z lechtivé soukromé party lidí svolaných prostřednictvím anonymní seznamky se příliš nevydařil jednomu muži z Plzně. Na akci podle svých slov zapomněl svoji peněženku. Potíž byla v tom, že vzhledem ke svému stavu nedokázal najít dům, ve kterém se divoký večírek uskutečnil. S žádostí o pomoc se proto obrátil na hlídku městské policie.

„Strážníci ze služebny Střed dorazili na místo, kam je přivolal oznamovatel. Muž hlídce sdělil, že údajně zapomněl peněženku na jakési soukromé akci v bytě. Hlídkou bylo na místě zjištěno, že muž navštívil, na základě kontaktu na anonymní seznamce „sexuální pánskou“ párty, ze které následně odešel. Po dvou hodinách si měl uvědomit, že nemá peněženku,“ informovala o kuriózním případu mluvčí městské policie Tereza Schliková.

Muž byl pod vlivem alkoholu a nebyl nebyl schopen věrohodně označit dům, natož konkrétní byt, kde se měl předtím nacházet. „Bohužel nedokázal ani věrohodně potvrdit, kde se nacházel dvě hodiny po odchodu ze zmíněné party a co po tuto dobu dělal,“ doplnila mluvčí Schliková s tím, že městská policie mu v tomto případě nedokázala pomoci. Není známo, kolik peněz se ve ztracené peněžence nacházelo. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky ztracená peněženka, návrat z party, anonymní seznamka, městská policie

Muž přišel o peněženku na erotické party lidí ze seznamky. Nedokázal ale najít dům, kde se akce uskutečnila  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.