Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vyhlášený útěkář s bujnou kšticí opět utekl z domova a vyrazil na další z mnoha svých dobrodružných cest

Notorickým útěkářem, který by se zároveň mohl pyšnit titulem nejčastěji hledané osoby v České republice je patnáctiletý Jan Matyáš Farkaš. Chlapec s bujnou kšticí má jen za několik posledních týdnů na svém kontě celou řadu útěků z dětského domova v Nepomuku na jižním Plzeňsku. Naposledy utekl minulý čtvrtek a od té doby nikdo neví, kde se nachází.

Během krátké doby policisté po chlapci vyhlašovali minimálně pětkrát celostátní pátrání. Aktuálně se mladík už minulý čtvrtek 14. prosince opět nevrátil do domova ze školy. „Do současné doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Jedná se o opakovaný útěk z dětského domova, v minulosti byl vypátrán v Plzni nebo ve Strakonicích, kde má trvalé bydliště,“ informovala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Chlapec je zdánlivého stáří 15 až 16 let, je hubené postavy, vysoký asi 168 centimetrů, má oválný obličej, hnědo černé krátké vlasy, hnědé oči a pod nosem náznak knírku. Na sobě by měl mít černé kalhoty, černou bundu, černé boty a černý školní batoh. V uších nosí náušnice. „Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík,

Štítky celostátní pátrání, hledaný mladík, nevrátil se domů, útěkář, dětský domov

Vyhlášený útěkář s bujnou kšticí opět utekl z domova a vyrazil na další z mnoha svých dobrodružných cest  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.