Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Z firemního předvánočního večírku odjížděl muž s pořádně zrasovaným autem. Navíc mu chyběla i registrační značka

Vážné poškození si způsobil na svém automobilu při divokém odjezdu z firemního předvánočního večírku čtyřiatřicetiletý muž. Jeho jízdu plzeňskými ulicemi pak ukončila hlídka městské policie, která podivně jedoucí automobil zastavila. Že byl řidič vozidla pod vlivem alkoholu bylo jasné už na první pohled. Na tento večer motorista určitě dlouho nezapomene.

Ne každý přežije utužování kolektivu s grácií, proto je dobré si včas uvědomit, že „alkohol pít jen s mírou“ a ctít zásadu, že alkohol za volant nepatří. „Nedělejte neuvážená rozhodnutí, která mohou ohrozit nevinné životy jiných. Letošní „soaré“ bude nadlouho vepsáno v paměti řidiče Škody Roomster. Cestou z podnikového večírku ho zastavili v Dobrovského ulici strážníci, jejichž pozornost si vysloužil „žalostný stav“ auta, které řídil. Kromě absence registrační značky si nebylo možné nevšimnout proražené pneumatiky, poničeného disku na kole a dalších poškození,“ popsala událost mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Hned při prvním kontaktu s kontrolovaným řidičem ucítili strážníci z mužova dechu alkohol. Nepřehlédnutelné bylo i to, že jen ztěžka artikuluje. „Dechová zkouška u řidiče vykázala pozitivní hodnotu 1,86 promile. Muž doznal svou vinu na poškození auta při odjezdu z areálu, kde byl na firemním večírku. K šetření si celou záležitost převzali policisté ČR,“ doplnila mluvčí městské policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky zdemoloval auto, odjížděl z večírku, opilý řidič, předvánoční večírek, chyběla mu značka

Z firemního předvánočního večírku odjížděl muž s pořádně zrasovaným autem. Navíc mu chyběla i registrační značka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.