Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena v sebeobraně bodla útočníka nožem, poté mu okamžitě přivolala záchranku a poskytla první pomoc

Slovní rozepře mezi dvaatřicetiletou ženou a o rok mladším mužem přerostla ve fyzické napadení. Ženy se zastal osmašedesátiletý muž, ale i jeho mladší agresor napadl. Žena z obavy o své zdraví i o život staršího muže popadla nůž a útočníka bodla. Ihned po incidentu mu zavolala pomoc a poskytla nezbytnou první pomoc. Podle kriminalistů byli všichni tři pod vlivem alkoholu.

K události došlo v jednom z rodinných domů na severním Plzeňsku. Na místo kromě záchranářů vyjížděli také policisté. „Dle zatím zjištěných skutečností mělo dojít po předchozí slovní rozepři mezi jednatřicetiletým mužem a dvaatřicetiletou ženou k fyzickému napadení ženy, které se zastal osmašedesátiletý muž. Mladší z mužů zaútočil i na něj a dle všeho žena v obavě o zdraví a život staršího z mužů, který byl pod jeho atakem, bodla útočníka,“ informovala policejní mluvčí Eva Červenková.

Podle jejích slov přivolala žena okamžitě rychlou záchranou službu a až do jejího příjezdu zraněnému muži poskytovala první pomoc. „Záchranáři na místě ošetřili muže s bodným zraněním, které bylo středně těžkého charakteru. Při vědomí byl transportován do FN Plzeň na Lochotíně,“ doplnila Mária Svobodová z krajské záchranky.

U všech účastníků potyčky policisté zjistili přítomnost alkoholu převyšující hodnotu jedno promile a ženu na místě zadrželi. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví a v současné chvíli se zabývají veškerými okolnosti případu,“ dodala Červenková.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zuzana Duzbabova

Štítky pobodání, fyzické napadení, bodnutí nožem, sebeobrana

Žena v sebeobraně bodla útočníka nožem, poté mu okamžitě přivolala záchranku a poskytla první pomoc  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.