Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Kriminalisté obvinili z vraždy muže, který pobodal svou partnerku

Plzeňští kriminalisté ve čtvrtek večer obvinili pětatřicetiletého muže z vraždy. K tragické události došlo ve Žlutické ulici v Plzni na Lochotíně. Z dostupných informací vyplývá, že se tam v jednom z bytů zřejmě pohádali partneři. Muž poté vytáhl nůž a vážně pobodal svou družku. Zraněná žena putovala do nemocnice v kritickém stavu. Následkům zranění nakonec podlehla.

„Před chvílí zahájili krajští kriminalisté trestní stíhání pětatřicetiletého muže jako obviněného ze zvlášť závažného zločinu vraždy a budou navrhovat jeho vazební stíhání,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Burešová. K incidentu mezi dvěma partnery došlo ve středu odpoledne na Lochotíně. Podle svědků se tato dvojice velmi často hádala a návštěvy městské policie nebyly ničím výjimečným.

Policie v Plzeňském kraji letos eviduje 14 vražd nebo pokusů o vraždu. Většinu z nich objasnila, některé už i řešil soud. Jeden případ vraždy mezi pacientkami nemocnice policie odložila kvůli nepříčetnosti pětaosmdesátileté seniorky, která se pokusila polštářem udusit druhou ženu na společném pokoji. Neobjasněný zůstává lednový nález mrtvého muže bez hlavy v řece Berounce. Loni kriminalisté v kraji vyšetřovali sedm vražd a pokusů o vraždu, všechny objasnili.

Bohatého starostu tři pachatelé zavraždili. Chtěli získat peníze z následného dědictví po poškozeném

Policie uvolnila další informace k vyšetřování velmi surově spáchané vraždy jedenapadesátiletého podnikatele ve stavebnictví a zároveň starosty malé obce na severním Plzeňsku. Zásahová jednotka zadržela už ve středu trojici osob podezřelých z...

 

Čtete také:

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pokus o vraždu, obvinění z vraždy, pobodal partnerku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté obvinili z vraždy muže, který pobodal svou partnerku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.