Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dva bezdomovci se pobili uprostřed vánočních trhů kvůli ženě. Ta byla nakonec nejopilejší z celého trojlístku

Ostrá bitka mezi dvě bezdomovci se strhla na plzeňském náměstí Republiky, kde jsou v plném proudu největší vánoční trhy v celé České republice. Důvodem rvačky byla partnerka jednoho z nich, kterou měl druhý muž urážet. Incident pokračoval i po příchodu hlídky městské policie. Ta rychle zjednala pořádek velmi razantním způsobem.

Dva bezdomovci se do sebe pustili na plzeňském náměstí krátce po poledni. „Rozepři mužů ukončil příchod strážníků. Ti je museli napřed vyzvat, aby přestali. Hlídka chtěla událost dořešit, avšak jednomu z hlavních aktérů se znelíbilo čekat. I přes důraznou výzvu vzal nohy na ramena a snažil se uprchnout. Pro úprk si ale zvolil špatný směr a vpadl přímo do náruče další přicházející hlídky,“ popsala incident mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Prchajícího muže hlídka okamžitě zpacifikovala a na rukou mu záhy zaklapla želízka. Důvod, proč k fyzickému konfliktu mezi dvaačtyřicetiletým a osmatřicetiletým mužem došlo, vyšel brzy najevo. „Starší muž se zastal své ženy, kterou druhý urážel a nadával jí. Oba aktéři potyčky byli pod vlivem alkoholu, při dechové zkoušce nadýchali přes dvě promile. Nicméně rekordmankou byla žena, kvůli níž celá situace vznikla. V dechu jí strážníci naměřili hodnotu hladiny alkoholu 3,38 promile,“ uvedla mluvčí Pužmanová.

Pro silnou opilost nebyla žena schopna ovládat své jednání, proto ji strážníci převezli k vystřízlivění na záchytku. Policisté vyloučili, že by došlo ke spáchání trestného činu, proto záležitost dořeší místně a věcně příslušný správní orgán.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie Plzeň, Richard Beneš

Štítky rvačka bezdomovců, opilí bezdomovci, putovala na záchytku, opilá žena, bitka na náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva bezdomovci se pobili uprostřed vánočních trhů kvůli ženě. Ta byla nakonec nejopilejší z celého trojlístku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.