Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Tříčlenný gang zlodějů odcizil v prodejně mobily značky Apple za milion korun. Jejich tváře zachytila kamera

Dokonale sehraný zlodějský gang úřadoval v prodejně mobilních telefonů v centru Plzně. Do obchodu se nahrnuli dva muži a jedna žena. Každý z nich plnil předem stanovený úkol. Nakonec odešli s bohatou kořistí čítající celkem 34 kusů odcizených luxusních mobilních telefonů populární značky. Policie má k dispozici záběry z bezpečnostních kamer, které zachytily podezřelé osoby a teď pátrají po jejich totožnosti.

Obchod s mobilními telefony navštívil gang krátce před sedmou hodinou večer pod záminkou koupě mobilního telefonu. „Muž se ženou poté zabavili pracovníky prodejny, kdy druhý z mužů mezitím vnikl bez použití násilí do zázemí prodejny a odcizil 34 kusů mobilních telefonů, které si uložil do přinesené sportovní tašky. Následně všichni z prodejny odešli,“ popsala krádež mluvčí policie Michaela Raindlová.

Způsobená škoda přesáhla částku jeden milion korun. „Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po pachatelích pátrají. V rámci prověřování získali fotografie z kamerových záznamů, na kterých jsou zachyceny podezřelé osoby. Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ doplnila Michaela Raindlová.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež mobilů, gang zlodějů, ukradli mobily, prodejna mobilů, pátrací akce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

a policie pak bude dělat co?! :-OOO

Středa, 1. listopadu 2023, 16:03Odpovědět

Libor Burian

Poslali to Interpolu ? Takoví odborníci jezdí po světě běžně. O důvodech dnešního zmaru píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články.

Středa, 1. listopadu 2023, 13:50Odpovědět

Baron Kocharovski

tak hlavně, že je šengééén! :-DDD

Středa, 1. listopadu 2023, 16:04Odpovědět

Tříčlenný gang zlodějů odcizil v prodejně mobily značky Apple za milion korun. Jejich tváře zachytila kamera  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.