Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Při ranní nehodě dvou osobních automobilů se zranili čtyři lidé

Čtyři lidé se vážně zranili při ranní nehodě, která se stala krátce před šestou hodinou na silnici I/20 mezi Nepomukem a obcí Prádlo na jižním Plzeňsku. Srazily se tam dva osobní automobily. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.

Vůz značky BMW skončil po střetu v příkopu. Druhý zdemolovaný automobil se na stejné straně převrátil na střechu a zůstal ležet na poli. „Čtyři zraněné osoby jsme předali do péče záchranářům. Provoz v místě nehody je řízen kyvadlově,“ informoval krajský mluvčí hasičů Petr Poncar.

FOTOGALERIE: Nehoda dvou vozidel na jižním Plzeňsku

Pátek, 13. března 2020, 08:05

FOTOGALERIE: Nehoda dvou vozidel na jižním Plzeňsku
FOTOGALERIE: Nehoda dvou vozidel na jižním Plzeňsku

Letecká záchranná služba z místa transportovala letecky dva muže na urgentní příjem FN Plzeň, dále pak pozemní posádkou dalšího muže na stejné oddělení. „Tito tři muži mají středně těžká až těžká zranění a jsou při vědomí. Čtvrtého zraněného transportujeme pozemní cestou s těžkým zraněním též na urgentní příjem do fakultní nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Nehoda se stala přesně v 0551 hodin. „Vozidlo značky Renault Kangoo, řídil čtyřiašedesátiltý muž. Jel ve směru od obce Prádlo na obec Nepomuk. V pravotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost, přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem tovární značky BMW s osmadvacetiletým motoristou. V Renaultu cestovalo pět osob, z nichž čtyři jsou zraněni,“ popsala nehodu mluvčí policie Ivana Jelínková.

U řidiče byl nařízen odběr krve, s ohledem na jeho zranění nemohli policisté provést dechovou zkoušku. U řidiče BMW dechová byla zkouška negativní. V současné době je doprava v místě dopravní nehody řízena kyvadlově, tato situace bude trvat do devíti hodin.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, nehoda se zraněním, nehoda osobního automobilu, složky IZS, vrtulník letecké záchranné služby, havárie, BMW, Nepomuk, Plzeňský kraj, Prádlo, úraz, Fakultní nemocnice Plzeň, Renault, automobil, Renault Kangoo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při ranní nehodě dvou osobních automobilů se zranili čtyři lidé  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.