Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Celníci museli odřezat bruskou nelegální hrací automaty. Majitel provozovny je přišrouboval k podlaze, aby ztížil jejich zabavení

Nelegální automaty odhalili celníci při kontrolní akci zaměřené na dodržování zákona o hazardních hrách v jedné provozovně v Klatovech. Nelegální herna se navíc nacházela ve městě, která má vydanou zákazovou vyhlášku na provozování hazardu.

„Celníci v klatovské provozovně odhalili tři kusy technických zařízení, pro které nebylo vydáno povolení Ministerstva financí ČR. Tuto provozovnu zkontrolovali celníci již několikrát pro stále se opakující porušení zákona. Tentokrát provozovatel pro ztížení odebrání herních zařízení tato zařízení pevně spojil s podlahou. Kontrolní skupina musela použít brusky k odstranění spojovacích šroubů, aby bylo možné herní zařízení odebrat,“ popsala nekompromisní akci Marcela Kašparová, mluvčí Celního úřadu pro Plzeňský kraj.

Zadržená herní zařízení byla uskladněna ve skladech Celní správy ČR a po pravomocném rozhodnutí o porušení zákona je čeká likvidace. „Za porušení zákona o hazardních hrách mohou celní úřady ve správním řízení uložit provozovateli nelegálních herních zařízení pokutu až do výše 50 000 000 korun,“ dodala Marcela Kašparová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Celní úřad pro Plzeňský kraj

Štítky nelegální automaty, zákaz hazardu, hrací automaty, Celní úřad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Celníci museli odřezat bruskou nelegální hrací automaty. Majitel provozovny je přišrouboval k podlaze, aby ztížil jejich zabavení  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.