Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Osmnáctiletý mladík surově znásilnil a pořezal mladou dívku, pak ji zabalil do pytle a shodil ze srázu

Kriminalisté z Plzně vyšetřují zvlášť závažný případ znásilnění a pokusu o vraždu teprve patnáctileté dívky. Mladou slečnu napadl jen o pár let starší mladík, který ji svázal, přelepil ústa a znásilnil. Utrpení mladé ženy neskončilo, neboť ji ještě pořezal, zabalil do pytle a shodil ze srázu. Dívka ale předstírala svou smrt a dokázala si po tomto otřesném zážitku přivolat pomoc. Policisté surovce do pár hodin zadrželi.

K hrůznému činu došlo v nočních hodinách v Plzni na Doubravce. Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že obviněný muž vylákal dívku na procházku kolem řeky se záminkou, že potřebuje svému známému odnést nějaké věci. Mladá žena se s ním už nějakou dobu znala a souhlasila, že ho doprovodí.

„Po chvíli změnil muž směr a nečekaně se vydal do nedalekého lesíku. Dívce svázal ruce, přelepil ústa a znásilnil ji. Následně ji způsobil ještě řezné zranění a vyhrožoval smrtí.  Pak dívku zabalil do pytle, shodil ze srázu do lesa a z místa odešel. Dívce, která předstírala smrt, čímž si pravděpodobně zachránila život, se podařilo dostal z místa pryč a zavolat si zdravotnickou záchrannou službu. Ta nás okamžitě o případu informovala,“ popisuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté okamžitě zahájili rozsáhlou pátrací akci. Hledali nejen samotného podezřelého, ale i další důležité stopy. Po několik hodinách násilníka zadrželi a převezli do policejní cely. „Dnes odpoledne již vrchní komisařka odboru obecné kriminality muži sdělila obvinění z trestného činu vraždy ve stádiu pokusu a znásilnění. Rovněž bude z naší strany podán podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby,“ dodala ve čtvrtek večer policejní mluvčí. Policie již potvrdila, že obviněným je cizinec, odmítá ale říci, z jaké země. „Mužeme potvrdit, že obviněným je cizinec, který zde dlouhodobě žije," doplnila policie na sociální síti X. Podle serveru Krimi Plzeň jde o Ukrajince. 

Podle dostupných informací je tato událost z Plzně letošním desátým případem vraždy nebo pokusu o ni, který krajští kriminalisté vyšetřují. První vražda se stala na Nový rok na ubytovně ve Stříbře na Tachovsku. Dosud poslední případ se stal na začátku června v Plzni. Kriminalisté tehdy obvinili z pokusu o vraždu dvaadvacetiletého muže podezřelého z pobodání čtyřiačtyřicetiletého muže.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky surové napadaní, znásilnění, pokus o vraždu, napadení mladé dívky, pobodání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Přijďte všichni ke všem volbám říct mafii a dost. 16.9. na Václavské náměstí, podepište petici Voda je život pravda o vodě, seznamte se s Holešovskou výzvou. Podívejte se na yt FTV Prima Zlato národu ukradeno, na svobodny-svet.cz Má práce v Kauflandu bylo okrádat dodavatele (samozřejmě naše místní). O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Pátek, 11. srpna 2023, 18:28Odpovědět

Osmnáctiletý mladík surově znásilnil a pořezal mladou dívku, pak ji zabalil do pytle a shodil ze srázu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.