Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Plameny totálně zdemolovaly byt v menší bytovce. Před požárem se muselo zachránit 20 obyvatel

U požáru menší bytovky zasahovali hasiči v obci Malonice na Klatovsku. Než se podařilo hasičům požár uhasit, zlikvidovaly plameny dvě místnosti. V jedné shořelo kompletně celé vybavení. Příčina požáru zatím není jasná. Další požár likvidovali hasiči v noci na sobotu na Tachovsku, kde začala hořet v objektu letního tábora dřevěná klubovna.

„Zasahovali jsme u požáru bytu v prvním poschodí menší bytovky. Oheň zasáhl jednu místnost a kuchyni. Ke zraněním naštěstí nedošlo. Na místě působí vyšetřovatel. Před naším příjezdem opustilo bytovku asi 20 obyvatel,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. V interiéru jedné místnosti zůstal jen totálně shořelý nábytek, postele i gauč. Zůstaly jen kovové části matrací. Kuchyň plameny také těžce poškodily. Způsobená škoda zatím nebyla vyčíslena. Lze předpokládat, že přesáhne milion korun.

Hasiči také zasahovali v pátek večer v objektu letního tábora v Boněticích na Tachovsku, kde vzplála střecha dřevěné klubovny po té, co s tam v krbu rozdělal oheň jeden z vedoucích. Podle informací serveru Novinky.cz se při pokusu o likvidaci požáru ještě před příjezdem hasičů dva mladí muži nadýchali zplodin a dva další utrpěli lehké popáleniny na ruce a na noze. V době požáru na táboře ještě nebyly děti. Nový turnus přijížděl až v sobotu.

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky požár bytu, vyhořelý byt, evakuace osob, požár klubovny, požár na táboře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plameny totálně zdemolovaly byt v menší bytovce. Před požárem se muselo zachránit 20 obyvatel  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.