Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Žena chtěla skoncovat se svým životem a lehla si na ulici před přijíždějící trolejbus

Svůj život se rozhodla ukončit žena z Plzně tím způsobem, že si lehne na rušnou ulici v centru města a nechá se přejet. To také udělala v okamžiku, když viděla, jak se blíží trolejbus. O sebevražedných úmyslech starší ženy informovali svědci události městskou policii, která okamžitě na místo vyslala hlídku.

„Strážníci vyjížděli v podvečer k události, která se již v okamžiku oznámení jevila velmi špatně, protože v ní údajně figurovala žena, která si chtěla sáhnout na vlastní život skokem pod trolejbus. Hlídka během pár minut dorazila na místo určení a skutečně zde nalezla ženu, která seděla na chodníku a potom, co s ní strážníci navázali prvotní rozhovor, začala plakat. Stále dokola opakovala, že už nechce žít, že se chce zabít a byla ve velmi špatném psychickém stavu,“ popsala dramatickou situaci na ulici Tereza Schliková z tiskového odboru plzeňské městské policie.

Po celou dobu se strážníci se ženou snažili komunikovat, vyslechnout ji a poskytnout jí krizovou intervenci, jelikož byla velmi rozrušená. „Ženu se po sléze podařilo vzájemným rozhovorem uklidnit a následně byla na místo přivolána záchranná služba, která si dotyčnou převzala do své péče. Přítomní svědci poté uvedli, že žena si lehla na silnici, před blížící se trolejbus a odmítala se zvednout, proto ji společnými silami pomohli na chodník a na místo přivolali pomoc,“ dodala Tereza Schliková.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky sebevražedný pokus, pokus o sebevraždu, lehla si před trolejbus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena chtěla skoncovat se svým životem a lehla si na ulici před přijíždějící trolejbus  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.