Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Nehybně ležící muž se tulil k prázdné lahvi od vodky a vypadal jako mrtvý

K prázdné lahvi od vodky se tulil ve stavu silné opilosti muž, který ležel na zemi v ulici U Ježíška nedaleko od centra Plzně. Vzhledem k tomu, že muž se nehýbal a na první pohled vypadal jako mrtvý, přivolali k němu svědci hlídku městské policie.

„Muž byl tak moc opilý, že neměl potuchy, co se kolem něj děje a jeho stav by se dal popsat jako hluboké kóma. Hlídka dotyčného zkontrolovala, jestli je po zdravotní stránce v pořádku a následně se jej pokusila probudit. Muž začal reagovat až na několikáté hlasité oslovení. A to jen na dobu nezbytně nutnou k tomu, aby se obecenstvu pochlubil, že skutečně celou lahev vypil úplně sám a následně se opět odebral do říše snů,“ popsala zásah Tereza Schliková z tiskového odboru plzeňské městské policie.

O dechové zkoušce ani další komunikaci už nemohla být ani řeč. Hlídka proto spáče otočila na bok a kontrolovala, aby se nezačal dusit kvůli opilosti. Na místo si pak pro silně opilého osmačtyřicetiletého muže přijeli záchranáři, kteří ho následně převezli do nemocnice, kde pak střízlivěl pod dohledem lékařů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky opilý muž, opilec ležel na zemi, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehybně ležící muž se tulil k prázdné lahvi od vodky a vypadal jako mrtvý  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.