Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Policie pátrá po čtyřletém chlapci, kterého jeho otec bez souhlasu matky odvezl neznámo kam

Čtyřletého chlapce rumunské národnosti si vyzvedl v úterý dopoledne jeho biologický otec a oznámil, že ho vezme k moři. Nikdo však netuší, kam měli namířeno. O chlapce se zejména strachuje jeho matka, které soud svěřil dítě do výhradní péče. Plzeňští kriminalisté žádají veřejnost o pomoc s pátráním.

„Policie ČR vyhlašuje pátrání po malém chlapci a jeho biologickém otci, který si dítě vyzvedl dnešního dne kolem desáté hodiny dopoledne a sdělil, že se synem odjíždí k moři, aniž by k tomu měl svolení matky. Nezletilý chlapec byl soused svěřen do výhradní péče matky,“ informovala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Pohřešovaný chlapec Mark Popovici oslaví v listopadu páté narozeniny. Dítě je hubené postavy vysoké 100 až 105 centimetrů. Má krátké rovné vlasy hnědé barvy a hnědé oči. V době odjezdu byl oblečen do modrých krátkých kalhot a šedého trička.

„Hledaný muž je střední postavy vysoké 175 až 180 centimetrů, má krátce střižené hnědé vlasy a modré oči. Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešovaného chlapce a jeho otce, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík + Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešované dítě, únos dítěte

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po čtyřletém chlapci, kterého jeho otec bez souhlasu matky odvezl neznámo kam  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.