Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Policisté vylovili v neděli z řeky tělo mrtvého mladého muže. Naposledy ho přátelé viděli v sobotu odpoledne

Tělo pohřešovaného pětadvacetiletého muže z jižního Plzeňska vylovili v neděli odpoledne policisté z řeky Úhlavy v okrajové plzeňské městské části Hradiště. Muž zmizel už v sobotu odpoledne, ale jeho rodina se po něm začala shánět až později. Pravděpodobně utonul při koupání.

„Přesnou příčinu smrti budeme znát až po pitvě, byla nařízena soudní pitva. Naposledy viděli svědci tohoto muže v sobotu v odpoledních hodinách v Hradišti. Policie se ale o jeho zmizení dozvěděla až v neděli po 13. hodině. Okamžitě se zahájilo pátrání po tomto pohřešovaném muži. Jeho tělo se pak našlo v řece v odpoledních hodinách,“ uvedla mluvčí policie Iva Vršecká. Na těle mrtvého muže nebyly zjištěny žádné stopy cizího zavinění.

Koncem června se v Plzni utopil v řece Radbuze třiatřicetiletý Ukrajinec. Nehoda se stala v plzeňské městské části Doudlevce. Podle policejní mluvčí se muž šel vykoupat do řeky Radbuzy a z dosud nezjištěných příčin se začal topit. Na místě byl se svým otcem, který se ho snažil zachránit. Záchranáři muže po příjezdu začali resuscitovat, přesto se ho nepodařilo zachránit. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky utonulý muž, pohřešovaný muž, utonul v řece, našli utonulého muže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Policisté vylovili v neděli z řeky tělo mrtvého mladého muže. Naposledy ho přátelé viděli v sobotu odpoledne  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.