Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Zloděj okradl v tramvaji spící ženu, sebral jí kabelku a na další stanici vystoupil, policie už ho dopadla

, aktualizováno 14. června 2023, 13:01

Příležitost dělá zloděje, o čemž se nyní přesvědčila žena, která si zdřímla v ranním spoji směrem z centra Plzně na konečnou stanici Světovar. Drzý muž si k ní bez povšimnutí přisedl a z klína ji sebral kabelku. Z tramvaje č. 2 pak v klidu vystoupil na zastávce bazén Slovany. Již brzy ale může skončil v rukou policistů, neboť jeho počítání zachytily kamery umístěné ve voze.

Policisté ze Slovan se zabývali krádeží, ke které došlo 13. května krátce před šestou hodinou ráno v tramvaji číslo 2 ve směru z centra města na konečnou stanici Světovar. „Dosud neznámý pachatel využil spánku poškozené, přisedl si k ní na sedadlo a odcizil jí kabelku, kterou měla položenou na klíně. Kabelku si následně uschoval pod svůj batoh a na zastávce bazén Slovany tramvaj opustil. Pachatel způsobil poškozené škodu přes sedm tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Vyšetřovatelé se případem intenzivně zabývají a zveřejnili snímky z kamerového záznamu, kde je celá událost zachycena. „Díky veřejnosti a poznatků se pachatele podařilo ustanovit. Je jím čtyřiadvacetiletý muž. Policisté konají zkrácené přípravné řízení," dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, zloděj, okradl spící ženu, krádež kabelky, krádež v tramvaji

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj okradl v tramvaji spící ženu, sebral jí kabelku a na další stanici vystoupil, policie už ho dopadla  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.