Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vraždu začali vyšetřovat v pondělí odpoledne policisté na Rokycansku. Na těle oběti našli známky cizího zavinění

, aktualizováno 23. května 2023, 13:37

K případu vraždy vyjížděli v pondělí odpoledne kriminalisté do Radnic na Rokycansko, kde byla nalezena mrtvá osoba. Konkrétně se jednalo o starší ženu, která měla na těle bodné rány. Po víkendovém pokusu o vraždu v Plzni, kde žena pobodala svého partnera a způsobila mu velmi vážné zranění, teď vyšetřují krajští kriminalisté další závažný násilný trestný čin.

„Na těle mrtvé osoby, která byla nalezena v jedné menší obci, byly zjištěny známky cizího zavinění, a proto si případ převzali krajští kriminalisté. Ti ve věci zahájili úkony trestního řízení a zabývají se prověřováním veškerých skutečností. S ohledem na probíhající trestní řízení není v tuto chvíli z taktického hlediska možné zveřejnit další informace. Ty poskytneme, jakmile to bude možné,“ informovala v pondělí v podvečer bez dalších podrobností mluvčí policie Eva Červenková.

„Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy a prověřují veškeré okolnosti. Ve věci nyní probíhají procesní úkony.V souvislosti s případem kriminalisté prověřují jednu osobu, veřejnosti nehrozí žádné nebezpečí," doplnila v úterý mluvčí policie Michaela Raindlová. Podezřelým z vraždy je muž, který se s obětí znal. 

Obětí krvavého vražedného útoku nožem se stal čtyřiatřicetiletý muž. Kriminalisté zadrželi podezřelou pachatelku

Pokus vraždy vyšetřují kriminalisté z Plzně. Obětí velmi krvavého vražedného útoku nožem se stal čtyřiatřicetiletý muž, který utrpěl četná bodnořezná poranění. Život mu zachránil okamžitý transport do nemocnice.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Luboš Vrabec

Štítky vražda, cizí zavinění, násilná smrt, Rokycansko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vraždu začali vyšetřovat v pondělí odpoledne policisté na Rokycansku. Na těle oběti našli známky cizího zavinění  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.