Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Opilá žena poškrábala prstenem dvě policejní vozidla. Na jedno auto vyryla charakteristický kosočtverec

Dvě policejní vozidla poškrábala svým prstenem silně opilá pětatřicetiletá žena. Jeden služební automobil policie dokonce vyzdobila charakteristickým kosočtvercem. Když se pak pokusila z místa činu odjet svým automobilem, zadržela ji policejní hlídka.

Incident se stal v Klatovech na volně přístupném parkovišti pro služební vozidla policie. „Na jednom policejním autě vyryla žena prstenem, který měla na prstě do laku a do reflexních polepů vodorovnou rýhu o délce 170 centimetrů. Na druhé vyryla kosočtverec, okolo kterého pak udělala ještě vlnovku. Poté nasedla do svého osobního vozu tovární značky Škoda Octavia a chtěla odjet. Byla zastavena a kontrolována hlídkou policie,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová.  

Na výzvu hlídky se žena podrobila dechové zkoušce, zda není ovlivněna alkoholem. Odborné měření elektronickým přístrojem jí byla naměřena hodnota 2,56 promile alkoholu. „S ohledem na pozitivní výsledek se žena dobrovolně podrobila lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Rozborem vzorku byla prokázána přítomnost alkoholu v krvi v množství 2,63 gramů na kilogram,“ uvedla mluvčí police.     

Klatovští kriminalisté sdělili ženě podezření ze spáchání trestných činů poškození cizí věci a ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky poškodila policejní vůz, poškrábala policejní vozy, vyškrábala kosočtverec, opilá žena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Poláček

Na policejní auto vyryla .... Stačí napsat, že se na ně podepsala.

Sobota, 25. března 2023, 09:16Odpovědět

Opilá žena poškrábala prstenem dvě policejní vozidla. Na jedno auto vyryla charakteristický kosočtverec  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.