Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zloděj přijel taxíkem k zimnímu stadionu, kde se hrálo utkání. Následně vykradl šatnu domácích hokejistů

Zatímco na zimním stadionu v Domažlicích vrcholila druhá třetina hokejového utkání, mladý zloděj nerušeně prohledával šatnu domácího týmu, do které se mu podařilo proniknout. Hráči na ledové ploše v ten okamžik neměli nejmenší tušení, že jim z kapes oblečení mizí peníze.

Operátor městského dohledového kamerového systému odhalil mladíka, kterého přímo k zimnímu stadionu dovezlo vozidlo taxislužby. Následně krátce pobyl v prostorách budovy, kde se dostal až do šatny hokejistů. Tak také odcizil nezjištěné množství peněz.

„Díky kamerovému systému byl zjištěn popis pachatele i zadokumentován jeho pohyb po budově zimního stadionu. O den později strážníci při prováděné hlídkové činnosti ve městě spatřili osobu, která odpovídala popisu osoby, která měla na zimním stadionu odcizit finanční hotovost. Hlídka strážníků mladíka vyzvala k prokázání totožnosti a poté ho předvedla na obvodní oddělení Policie České republiky, kde byl předán k dalším úkonům," uvedla Městská policie Domažlice ve své tiskové zprávě.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky kradl v šatně, okradl hokejisty, hokejová šatna, zloděj, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj přijel taxíkem k zimnímu stadionu, kde se hrálo utkání. Následně vykradl šatnu domácích hokejistů  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.