Počasí dnes13 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Ohořelé tělo nalezené uprostřed vypáleného tábořiště se stanem patří zatím neznámému muži

Nálezem ohořelého těla nalezeného uprostřed vyhořelého tábořiště na okraji Plzně se od čtvrtka večer zabývají kriminalisté. Mrtvým je muž zatím neznámé totožnosti. Hasiči původně vyjížděli k ohlášenému požáru lesního porostu. Až po příjezdu na místě zjistili, že se jedná o tábořiště bezdomovců. Po uhašení požáru tam našli ohořelé tělo. O případu jsme informovali už včera.

„Krátce před osmnáctou hodinou jsme ve čtvrtek přijali oznámení o požáru v Plzni v lesním porostu Sylván. Po uhašení ohně bylo na místě nalezeno ohořelé tělo muže nezjištěné totožnosti. Koronerkou nebylo zjištěno zjevných známek vnějších poranění. Na místo byl přivolán psovod se služebním psem – specialistou na vyhledávání akcelerantů. Proběhlo ohledání místa požářiště. Případ si převzali plzeňští kriminalisté, kteří zahájili úkony trestního řízení a nařídili soudní pitvu zemřelého muže,“ informovala v pátek mluvčí policie Dagmar Brožová.

„Jednotka hasičů ze stanice Plzeň Košutka byla vyslána likvidovat požár lesního porostu. Po příjezdu bylo zjištěno, že se jedná o stan, který sloužil jako přístřešek osob bez domova na okraji křovinatého porostu, kde se také nacházely dvě propanbutanové lahve,“ informoval už ve čtvrtek mluvčí hasičů Michal Holeček.

Zavražděný muž, jehož otřesně zohavené tělo bez hlavy se našlo v řece, byl dvaatřicetiletý cizinec

Kriminalisté již znají totožnost bestiálně zavražděného muže v momentálně nejsledovanějším případu vraždy v Plzni. Zohavenou mrtvolu nalezl náhodný kolemjdoucí pod lávkou v řece Berounce na okraji Plzně. Tělu chyběla hlava a mělo mnohočetná...

Současně policisté v Plzni vyšetřují už od 12. ledna hrůzostrašný případ bestiálně zavražděného slovenského bezdomovce. Jeho zohavenou mrtvolu nalezl náhodný kolemjdoucí pod lávkou v řece Berounce na okraji Plzně. Tělu chyběla hlava a mělo mnohočetná bodnořezná poranění. Policisté teď hledají svědky, kteří mohli znát zavražděného muže a kteří by mohli vědět něco o tom, kde a s kým se pohyboval krátce před násilnou smrtí.

Ohodnoť článek

Foto Hasiči Praha

Štítky ohořelé tělo, mrtvý bezdomovec, požár tábořiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ohořelé tělo nalezené uprostřed vypáleného tábořiště se stanem patří zatím neznámému muži  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.