Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Pohotová prodavačka se pokusila zastavit zloděje, vytáhl na ni teleskopický obušek

Policisté intenzivně pátrají po muži, který navštívil prodejnu v ulici U Prazdroje v Plzni, odkud chtěl bez zaplacení odejít s kradeným zbožím. Mužovo chování ale neušlo pozornosti všímavé prodavačky, jež se ho pokusila zastavit. U východu na ni lapka vytáhl teleskopický obušek a vyhrožoval, že ji udeří. Pracovnice prodejny nakonec muži ustoupila z cesty. Neznámého pachatele ale zachytily bezpečnostní kamery.

Policisté dnes zveřejnili snímky, kde je zachycený neznámý muž, který 15. ledna navštívil prodejnu Penny v ulici u Prazdroje. „Neznámý muž na prodejní ploše uschoval do cestovního kufru zboží v hodnotě tisíc korun. S kufrem a odcizeným zbožím pak prošel pokladní zónou a poté se ho u východu pokusila zastavit prodavačka,“ popisuje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

O kufr se chvíli přetahovali až nakonec zloděj začal ženě vyhrožovat, že ji udeří teleskopickým obuškem. Z místa následně utekl. Kufr s nakradenými věcmi tam nechal.  

„Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedenému případu a kteří by pachatele poznali, případně i osoba, která je na fotografiích, se mohou přihlásit osobně na obvodním oddělení Plzeň – střed, nebo zatelefonovat na číslo 974 325 651, případně na bezplatnou tísňovou linku 158,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, krádež v obchodě, teleskopický obušek, prodavačka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohotová prodavačka se pokusila zastavit zloděje, vytáhl na ni teleskopický obušek  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.