Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Policejní zásahovka dopadla sedm členů drsného gangu. Okrádali cizince, kteří si užívali s prostitutkami

Sedmičlenný gang se specializací na organizování milostných hrátek cizinců, které pak končily jejich surovým napadení a okradením, dopadli policisté z Domažlicka. Mezi obviněnými z loupeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, jsou i čtyři prostitutky. Nejmladší z nich je teprve 16 let!

Obvinění se jako organizovaná skupina společně dohodli, že by si mohli „přivydělat“ tím, že budou krást cenné věci cizincům, kteří zastaví ženám provozujícím nejstarší řemeslo u silnice za Domažlicemi. Některá žena tyto cizince pak vylákala do bytu, kde s nimi začala oddávat radovánkám, nebo jim sdělila, aby se vysvlékli a připravili na milostný akt.

„Poté do místnosti vstoupili další muži, kdy část z nich cizince mlátila a strkala do nich a část jim ukradla jejich věci. Brali řetízky, peněženky s eury, mobilní telefony, platební karty, flash disky. Když se stalo, že cizinec u sebe neměl dostatečnou finanční hotovost, odvezli jej k bankomatu, kde si peníze vybral. Mezitím jim další z party prohledali jejich auta, odkud ukradli například i osvěžovače vzduchu, mandarinky a čokoládu,“ popsala činnost gangu mluvčí policie Dagmar Brožová.

V několika případech pak obvinění vymysleli na cizince důmyslnou fintu. Poblíž postele vylili červené potravinářské barvivo, které přechovávali v sáčku. U cizince se pak snažili vzbudit dojem, že se jedná krev. Tvrdili mu, že dívce, se kterou si předtím užíval, bylo teprve 13 let. „A pokud jim cizinec nezaplatí, tak ho udají na policii. Nejčastěji si říkali o tisíc eur. Vše si také natáčeli na mobil a fotili. Kriminalisté evidují téměř dvacet případů. Je však zřejmé, že někteří poškození to nechtějí hlásit na policii, s čímž pachatelé s vysokou mírou počítali,“ konstatovala policejní mluvčí.

Všech sedm osob bylo po předchozím souhlasu státního zástupce zadrženo. Zásahová jednotka si došla pro obviněné do tří objektů. Všichni zadržení pak byli umístěni do policejní cely. Kriminalisté podali podnět k podání návrhu na vzetí obviněných do vazby. Soudce návrh akceptoval, a tak jsou všichni obvinění v současné době již ve vazební věznici. Hrozí jim trest odnětí svobody na pět až dvanáct let.

Muž v rouše Adamově pronásledoval dva kilometry po ulici násilníky, kteří ho brutálně přepadli v sauně. Tam se oddával intimním hrátkám

Intimní chvilky v privátní sauně s neznámou mladou ženou si domluvil na známém internetovém portálu Amatéři osmatřicetiletý muž. Ten ovšem netušil, že se nechal vlákat do pasti a hrátky se velmi rychle změnily v brutální napadení. Nahý muž se...

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky zásahová jednotka, prostituce, okrádali klienty prostitutek, loupež, prostituce na Domažlicku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policejní zásahovka dopadla sedm členů drsného gangu. Okrádali cizince, kteří si užívali s prostitutkami  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.