Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sedmnáctiletý mladík se po vysvědčení nevrátil ze školy domů. Pohřešovanou ženu zase viděli naposledy v nemocnici

, aktualizováno 4. února 2023, 12:57

Po vysvědčení se nevrátil ze školy domů sedmnáctiletý mladík z Plzeňska. Naposledy s ním měla rodina kontakt ve středu. Od té doby byl nezvěstný a policie po něm vyhlásila celostátní pátrání. Na Tachovsku zase zmizela třiačtyřicetiletá žena, která byla naposledy viděna ve čtvrtek v Domažlické nemocnici, kam přijela svým autem. V sobotu se ji podařilo vypátrat, informovala policie. V pondělí už nefiguroval mezi pohřešovanými osobami ani mladík.

PŮVODNÍ ZPRÁVA: „Mladistvý Zděnek odjel ve středu ráno z místa svého současného bydliště v Hunčicích na severním Plzeňsku do školy v Horní Bříze, kde si převzal vysvědčení. Ze školy se nevrátil domů. Téhož dne odpoledne mluvil telefonicky s otcem a tomu sdělil, že přijede večer, že je u kamarádky v Plzni. Večer se domů nevrátil, mobilní telefon nezvedal a pak kolem 21.00 hod. už byl mobil nedostupný. Pohřešovaný netrpí žádnou duševní poruchou. V minulosti nebyl pohřešován,“ informovala mluvčí polici Eva Červenková.

Hledaný je vysoký 175-180 cm, má hubenou postavu, krátké hnědé dredy, hnědé oči. Na sobě by měl mít černou zimní bundu, modré rifle, černý svetr a hnědé kotníkové boty. Na pravé ruce má tetování - dvě hrací karty Esa.

Marii viděli naposledy v nemocnici

Policisté také žádali veřejnost o pomoc při pátrání po Marii z Otína Tachovsku. „Pohřešovaná žena odjela z místa svého trvalého pobytu 2. února v ranních hodinách osobním vozidlem zn. Peugeot 207 kombi červené barvy, které má registrační značku 3L9 6651. Naposledy byla spatřena dopoledne téhož dne v nemocnici v Domažlicích,“ uvedla k druhému případu policejní mluvčí Iva Vršecká.

Hledaná je 175 cm vysoká, střední postavy, barvené tmavě hnědé vlasy v délce po ramena. Na sobě měla strakatou zimní šusťákovou bundu s převládající bílou barvou s fialovými skvrnami, modré strečové riflové kalhoty a bílý kulich s šedou bambulí.

Hledanou ženu se už podařilo najít. „Pohřešovaná žena byla vypátrána. Byla podchlazená, jinak je v pořádku. Dekujeme všem za spolupráci," informovala v sobotu odpoledne mluvčí policie Michaela Raindlová.   

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, Jan Luxík,

Štítky pohřešovaný chlapec, pátrání po chlapci, zmizel chlapec, odešel ze školy, hledaná žena, odešla z nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmnáctiletý mladík se po vysvědčení nevrátil ze školy domů. Pohřešovanou ženu zase viděli naposledy v nemocnici  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.