Výčepní ve Švédsku boří mýty o plzeňském pivu. Vyvrací cizincům, že je pěna podfuk

Ve Švédsku je pěna podezřelá a druhé pivo ve středu večer znakem alkoholismu. Přesto právě tam si rodilý a sympatický Brit Liam Peacock otevřel vlastní hospodu, kde čepuje plzeňské pivo. Právě tomuto moku naprosto propadl. Navíc je to odborně proškolený tapster a zkušenosti sbíral v Plzni. Co je dle něj hlavním úkolem správného výčepního? A jaká je pivní kultura ve světě? O tom se rozpovídal pro Plzeňskou Drbnu.

 · Zuzana Duzbabova · 8 minut

Chceš odebírat denní přehled zpráv?

Zanech nám e-mail

Přihlášení k odběru denního přehledu zpráv

Denní přehled zpráv přijde do e-mailu každé ráno a obsahuje přehled zpráv z předchozího dne.
Denní přehled zpráv je možné kdykoliv odhlásit.

Přihlášením odběru denního přehledu zpráv souhlasím s obchodními podmínkami, etickým kodexem a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Napište první písmeno abecedy.

Ankety

Máte pocit, že je v Plzni málo laviček?

 
 
 
 
Celkem hlasovalo376 čtenářů
 

Přečtěte si článek k tématu

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.