Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

7 tipů, jak najít dokonalý střih pánských džínů

PR článek

Je to fakt – muži nosí džíny téměř všude od fotbalu a prvních rande až po neformální pátky a poflakování se se svými kamarády. Dobré džíny jsou něco, na co se může každý chlap vždy spolehnout. A každý pár by měl sedět, jako by byl vyroben přímo pro něj. I proto je důležité vybrat si dokonalý střih pánských džínů. Poradíme vám, jak na to.

Nedělejte si starosti s typem vašeho těla

Ženy u hledání džínů musí myslet na spoustu věcí, jako třeba na zvýraznění (nebo skrytí) svých křivek, ale muži mohou vypadat dobře v téměř jakémkoli džínovém střihu. U mužů je hledání vhodných kalhot méně zaměřené na typ těla a více na konečné použití. Přemýšlejte proto raději o příležitosti, kam a kdy budete vaše džíny https://modivo.cz/c/panske/obleceni/dziny nosit. Klasičtější střih se hodí pro uvolněné aktivity, jako jsou třeba procházky nebo pivo s kamarády, zatímco přizpůsobený střih si lze obléknout i na formálnější události, jako například do práce.

Kupte si džíny o velikost menší než vaše běžné kalhoty

Úzký pas může být nepohodlný, ale příliš volný pas může zkazit celý váš vzhled. Dodá vám totiž objem na všech nesprávných místech. Pravdou je, že ženy mají tendenci nosit příliš malé džíny, ale muži je obvykle nosí příliš velké. Až příště půjdete do zkušební kabinky, vezměte si o číslo menší džíny, než byste si zvolili normálně. Když si je obléknete, proveďte kontrolu prstů – neměli byste být schopni dát mezi váš pas a džíny více než dva prsty. Kalhoty totiž nošením a praním mírně povolí, a pak vám budou nepříjemně padat.

Ne, skinny džíny nejsou jen pro hipstery

Většina mužů se naježí, když slyší slova „skinny“ a „džíny“ ve stejné větě. Ale tento střih není jen pro udavače stylu, hipstery nebo pro reklamní umělecké ředitele. Mnohé značky již dokáží vyrobit těsnější džíny se správným střihem, který sluší skutečně většině mužů. Štíhlejší střih je rafinovanější a sofistikovanější. Pokud jste zarytý klasik nebo milujete džíny rozšířené v oblasti bot, zvolte si rovný nebo zúžený střih, spíše než skinny.

Zkontrolujte si kapsy

Příliš mnoho detailů může upozornit na potenciální „problémové oblasti“ (např. pozadí nebo břicho). Hledejte proto čistý vzor s nitěmi na kapsách, které není vidět. I tady totiž platí, že méně je mnohdy více. Také se ujistěte, že kapsy nejsou příliš velké nebo příliš dlouhé – tyto typy kapes vám poskytnou iluzi, že máte propadlé pozadí a vaši postavu opticky deformují.

Protáhněte se

Většina džínů má mírné množství (obvykle 2 %) elastinu, který vám umožňuje lepší pohyb ve vašich džínech, ale také pohodlí. U džínů, které můžete nosit celý den, zkontrolujte na štítku, kolik procent elastické látky, jako je například spandex nebo lycra, obsahují. Tyto látky totiž oživí nejen vaše kalhoty, ale vám umožní lepší a pohodlnější pohyb. U elastických džínů ale rozhodně platí rada nakupovat co nejmenší možnou velikost!

Když máte pochybnosti, vsaďte na tmavou barvu

Ať už nosíte džíny jen na volný čas nebo do klubů pozdě v noci, tmavý denim je solidní investicí. Tyto džíny vyžijete kdykoliv a kamkoliv. S rychlou výměnou košile a kravaty za tričko a mikinu https://modivo.cz/m/panske-moda.html dokážete udělat z neformálního kousku o něco formálnější. Pokud investujete pouze do jednoho páru džínů, rozhodně vsaďte na tmavý denim.

Experimentujte

Běžná mylná představa – jasné barvy a džínové manžety jsou vyhrazeny pro bohaté muže v luxusních sídlech s jachtami. Není to pravda! Teplé měsíce jsou skvělým obdobím, kdy se můžete v oblasti barev vyřádit. Pláž může být záminka k tomu, abyste si vyhrnuli džíny a oblékli si mokasíny, ale tento outfit můžete nosit i v Praze nebo kdekoliv se vám bude chtít. Navíc, džíny s manžetou prodlužují nohy, takže budete vypadat vyšší a štíhlejší. Hledáte inspiraci jak na tyto outfity? Podívejte se na náš článek Styloví muži v různých outfitech – co nosit tuto sezónu?.

Ohodnoť článek

Štítky džíny, oblečení, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

7 tipů, jak najít dokonalý střih pánských džínů  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.