Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Proč letos v létě nosit espadrilky?

PR článek

Když přijde dlouho očekávané léto, ženy dychtivě sáhnou po espadrilkách. Móda těchto bot přišla ze Španělska a zabydlela se v šatníku mnoha dam i pánů. Espadrilky jsou nejen hezké, ale také velmi pohodlné, díky čemuž jejich obliba neupadá. Proč letos v létě nosit espadrilky?

Espadrilky se hodí ke všemu

Bez ohledu na to, v jakých stylech se cítíme nejlépe, espadrilky se budou dokonale hodit ke každému z nich. Široký výběr modelů, vzorů a barev dává mnoho možností. Espadrilky snadno zkombinujeme s mini, midi a maxi šaty a sukněmi, stejně jako s krátkými šortkami a kalhotami libovolné délky. Podle stylistů není nejlepší je kombinovat s dámskými obleky a mačkanými kalhotami, ale jak známo o vkusu a barvách se nediskutuje. Maxi šaty mají své příznivce jak mezi štíhlými ženami, tak mezi těmi plnějších tvarů. Často jsou barevné, lehké a vzdušné, díky čemuž se v nich cítíme pohodlně a pohodlně a vhodně zvolené krásné espadrilky stylizaci jistě doplní a dodají jí kouzlo. V horkých dnech jen těžko najdete lepší výběr outfitu. Espadrilky se nosí pouze bez ponožek a punčocháčů, takže se nemusíte bát, že by vám léto přineslo oděrky na nohou.

Můžete si vybrat espadrilky s vázáním či bez

Espadrilky s pletenou podrážkou a kotníkovým vázáním se perfektně hodí k šatům a sukni. Je to perfektní volba pro dámy, které mají rády originalitu, zvláště pokud zvolíme takové espadrilky na platformě nebo klínovém podpatku. Šněrovací espadrilky lze uvázat kolem kotníku, jak chcete. Tyto boty jsou hitem mezi celebritami a influencery stejně jako overaly. Vázací část boty spletená kolem kotníku je kvintesence ženskosti. Tento model espadrilek nahrazuje ikonické římské boty pro ženy. Zavazovat se dají podobným způsobem – nejen kolem kotníku, ale i celého lýtka. Espadrilky jsou zkrátka obuv, která má mnoho podob, tvarů a barev.

Nemusíte se bát květinových vzorů

Léto je také obdobím květinového, vzdušného a plnobarevného stylingu. Krásné počasí, vysoké teploty a slunečná aura nám pomáhají zdůraznit naši krásu různobarevnými, trochu odvážnějšími šaty, často s tenkými ramínky a také zajímavou obuví. Nazout si kvůli takovému stylingu vysoké podpatky je samozřejmě elegantní a efektní volba, ale přiznejme si to – když je horko, chceme se opravdu cítit pohodlně. A zde ultrauniverzální espadrilky vycházejí vstříc i ženám milujícím květinové motivy. Jak tyto klínové podpatky, tak ploché dámské espadrilky skvěle doplní letní stylizaci a dodají jí dívčí nonšalanci. Kromě květinových motivů bot můžete objevit peněženky na answear.

Čeho se naopak vyvarovat?

Ve světě módy neexistují žádná přísná pravidla. To platí i pro nošení espadrilek a jejich kombinování s různými styly. Jasně, možná se pruhované espadrilky budou hodit k bílému total looku lépe než ke květinovým boho šatům. Ohledně tohoto typu bot se však vyplatí znát jedno základní pravidlo – pánské i dámské espadrilky se vždy nosí na bosé nohy. Buďte letos v létě odvážní. Budete se cítit stylově a krásně s těmi nejmódnějšími modely espadrilek.

Ohodnoť článek

Foto Freepik

Štítky léto, obuv, oblečení, Španělsko, styl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Proč letos v létě nosit espadrilky?  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.