Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Granule pro psy s vysokým obsahem masa - jak si je nejlépe vybrat?

PR článek

Krmení psa je jedním z nejdůležitějších aspektů péče o jeho zdraví a pohodu. Správná výživa mu nejen dodá správné množství energie, ale také prospěje jeho imunitnímu systému a stavu jeho kůže a srsti. Jednou z nejdůležitějších věcí, kterou je třeba při výběru krmiva pro psy zohlednit, je obsah masa v granulích pro psy. V tomto článku se budu zabývat tím, proč je granule pro psy s vysokým obsahem masa tak důležité, jaké faktory je třeba při výběru krmiva pro psy zvážit, jak číst a interpretovat etikety krmiv pro psy, jakým složkám se vyhnout, oblíbené značky krmiv pro psy s vysokým obsahem masa, jak vybrat správný typ granulí pro psa podle věku a plemene psa, jak koupit krmivo pro psy s vysokým obsahem masa v obchodě pro zvířata, jak přejít na nové granule pro psy a výhody krmení psa granulemi s vysokým obsahem masa.

Úloha masa ve stravě psa

Maso je jednou z nejdůležitějších složek psí stravy. Psi jsou masožravci, což znamená, že jejich trávicí systém je uzpůsoben ke zpracování masa a živočišných produktů. Krmení vašeho domácího mazlíčka krmivem s vysokým obsahem masa je proto pro jeho zdraví a pohodu zásadní. Maso dodává psovi nejen bílkoviny, ale také tuky, aminokyseliny, vitamíny a minerální látky. Granule pro psy s vysokým obsahem masa poskytují vašemu psovi kompletní bílkoviny a další živiny, které potřebuje, aby zůstal zdravý a fit.

Faktory, které je třeba zvážit při výběru granulí pro psy

Při výběru granulí pro psy je třeba zvážit několik faktorů. Zaprvé věnujte pozornost obsahu masa v krmivu. Granule pro psy s vysokým obsahem masa by měla obsahovat alespoň 60 % masa. Pozornost byste měli věnovat také složkám, které jsou do krmiva přidávány, jako jsou obiloviny, zelenina a ovoce. Vysoce kvalitní granule pro psy by měly obsahovat pouze malé množství obilovin nebo je neobsahovat vůbec, protože psi je nejsou schopni trávit tak dobře jako lidé. Vyhnout byste se měli také krmivům, která obsahují umělá barviva, konzervační látky a další škodlivé přídatné látky.

Složky, kterým je třeba se v krmivu pro psy vyhnout

Při výběru granulí pro psy se vyhněte krmivům, která obsahují škodlivé složky. Měli byste se vyhýbat krmivům, která obsahují obiloviny, protože je psi nedokážou strávit tak dobře jako lidé. Vyhnout byste se měli také krmivům, která obsahují umělá barviva, konzervační látky a další škodlivé přísady. Vyhýbat byste se měli také krmivům, která obsahují složky neznámého původu, nebo krmivům, u nichž není uvedeno konkrétní množství masa ve složení.

Oblíbené značky granulí pro psy s vysokým obsahem masa

Na trhu je k dispozici mnoho značek suchých krmiv pro psy s vysokým obsahem masa. Mezi oblíbené značky patří Orijen, Acana, Taste of the Wild, Simply from Nature, Brit. Všechny tyto značky nabízejí granule pro psy s vysokým obsahem masa a dalších živin.

Jak vybrat správný typ granulí pro vašeho psa v závislosti na jeho věku a plemeni

Výběr správného typu  granulí pro vašeho psa závisí na jeho věku, plemeni a fyzické aktivitě. Pro mladé psy vybírejte krmiva s vyšším obsahem bílkovin a tuků, abyste jim zajistili dostatek energie pro růst. Pro starší psy jsou vhodnější krmiva s nižším obsahem bílkovin a tuku, protože starší psi jsou méně aktivní a potřebují méně energie. Krmiva byste měli vybírat také podle plemene psa. Některá plemena potřebují více energie než jiná a některá plemena jsou náchylnější k zažívacím problémům.

Jak koupit granule pro psy s vysokým obsahem masa v chovatelských potřebách?

Nákup granuli pro psy s vysokým obsahem masa ve zverimexu může být snadný a zábavný. Vyberte si chovatelské potřeby, který nabízí široký výběr suchých krmiv pro psy s vysokým obsahem masa. Měli byste také věnovat pozornost složení krmiva a ujistit se, že kupované krmivo obsahuje alespoň 60 % masa. Pozornost byste měli věnovat také ceně a ujistit se, že krmivo, které kupujete, je v rámci vašeho rozpočtu. Pozornost se vyplatí věnovat také datu spotřeby krmiva. V dobrých zverimexech pracují kvalifikovaní zaměstnanci, kteří jsou schopni zodpovědět vaše dotazy a pomoci vám s výběrem vhodného krmiva pro vaše zvíře.

Jak přejít na nové granule pro psy

Přechod na novou stravu založenou na granulích pro psy může být pro psa i majitele obtížný. Nejlepší je zavádět nové granule postupně, v průběhu několika dnů nebo týdnů. Začněte s malým množstvím nového krmiva a postupně množství zvyšujte. Je také důležité psa pozorovat a ujistit se, že s novým krmivem nemá žádné zažívací problémy.

Výhody krmení psa granulemi s vysokým obsahem masa

Krmení psa granulemi s vysokým obsahem masa má mnoho výhod pro zdraví a pohodu psa. Masové granule pro psy poskytují vašemu psovi kompletní bílkoviny a další živiny, které jsou nezbytné pro udržení zdraví a pohody vašeho psa. Granule pro psy s vyšším obsahem masa také zlepšují trávení a předchází nemocem souvisejícím s trávicím systémem. Krmení psa granulemi s vysokým obsahem masa také zlepšuje stav kůže a srsti a pomáhá udržovat zdravé zuby.

Shrnutí

Granule pro psy s vysokým obsahem masa mají zásadní význam pro zdraví a pohodu vašeho psa. Při výběru granulí pro psy zvažte obsah masa v krmivu, přísady přidávané do krmiva, etikety krmiv pro psy, přísady, kterým se vyhnout, oblíbené značky granulí pro psy s vysokým obsahem masa, typ krmiva pro psy v závislosti na věku a plemeni vašeho psa, nákup granuli pro psy s vysokým obsahem masa v chovatelských potřebách, přechod na nové krmivo pro psy a výhody krmení psa granulemi s vysokým obsahem masa.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pes, maso, zdraví, energie, bílkovina, strava, živina, kůže, etiketa, plemena psů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Granule pro psy s vysokým obsahem masa - jak si je nejlépe vybrat?  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.