Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Paruky a příčesky - Módní doplněk i každodenní použití

PR článek

Paruky a jiné vlasové náhrady jsou v posledních letech ve stále větší a větší oblíbenosti. Dnes už se na paruky nepohlíží jen jako na náhradu vlasů, ale také jako na módní doplňky, které ozvláštní váš look.

Když příroda nenadělila, pomže Jilly Lenau

Spousta žen v dnešní době bojuje s řídkými vlasy, s vlasy, které nerostou nebo s jejich úplnou absencí. V těchto případech se nebojte sáhnout po vlasových náhradách, které se dnes těší velké popularitě.

Paruky a příčesky jsou dnes vyráběné ve vysoké kvalitě a svého majitele nelimitují prakticky při ničem. S kvalitní parukou není problém jakéhokoliv pohybu, zátěže nebo dokonce plavání. Při volbě kvalitní parukynemusíte být omezeni ani žádnými úpravami vlasů, jelikož vlasové náhrady snesou tepelnou úpravu a vlasové přípravky.

Přírodní či systetické

Dnes na trhu naleznete primárně paruky a příčesky syntetické a nebo z přírodních vlasů. Jaký je mezi nimi rozdíl a kdy se přiklonit k jaké variantě?

Paruky se liší hlavně vzhledem, péčí a pocitem při nošení. Před investicí do kvalitní paruky je dobré se seznámit s těmito rozdíly a dobře se rozmyslet. Zásadním rozdílem mezi parukami je však odolnost. Přírodní paruky mohou sloužit několik let a opotřebení na nich nebude viditelné. Přírodní vlasy lze také barvit a tónovat, zákazník tak může obnovit svůj vzhled bez další investice do paruky.

Paruky z přírodních vlasů patří mezi dražší produkty, při jejich koupit je však zajištěna nejvyšší kvalita a dlouhá životnost. Nákup tohoto druhu paruky je ideálním v případě, kdy požadujete největší přirozenost a kvalit, například při úplné absenci vlasů. Paruky poskytují přírodní a realistický vzhled a hlavně pohodlí při každodenním nošení.

Naopak syntetické paruky jsou skvělou volbou, pokud zákazník chce rychlou vlasovou změnu nebo paruku na příležitostné nošení. Syntetické paruky disponují výrazně nižší cenou a větší dostupností. Jedná se o ideální volbu, pokud zákazník chce vlastnit více modelů a měni tak svůj vzhled.

Oba druhy paruk a příčesků mají svá pro a proti. Nejlepším krokem pro zákazníka je si před nákupem promyslet, co vlastně od paruky nebo příčesku očekává a co vyhledává. Paruky mohou být také skvělým vánočním dárek pro vaše blízké. Pokud vaši kamarádi nebo rodina přemýšlí o vlasové změně, neváhejte a dopřejte ji jim prostřednictvím paruk Jilly Lenau.

Ohodnoť článek

Štítky příčesky, dámské paruky, příčesky do vlasů, vzhled

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Paruky a příčesky -  Módní doplněk i každodenní použití  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.