Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Hledá se stovka zájemců o očkování z okresu Tachov na příští týden

Očkovací místo Nemocnice Svatá Anna v Plané na Tachovsku vypsalo na příští týden volná místa k očkování. Podle údajů z registračního systému nebylo v pořadníku nemocnice potřebné množství lidí.

Na svých stránkách proto nemocnice vyzývá zájemce o očkování z kategorie seniorů 70+ nebo pedagogů, kteří se ještě nezaregistrovali, že tak mohou učinit. V Plané je velká pravděpodobnost, že se na ně dostane hned v následujícím týdnu, kdy chybí obsadit přibližně 130 míst.

Nemocnice preferuje obyvatele ze své lokality, respektive okresu, ale přihlásit se může každý. Pozvánka k očkování umožňuje jejich držitelům cestovat v den aplikace vakcíny i mezi okresy.

„Nejsme zastánci toho, aby se na základě této výzvy pokoušeli lidé přeregistrovávat z jiného očkovacího místa k nám. Mohlo by u nás dojít k přeplnění a chyběli by lidé zase na jiném místě. Pokud se ale pro variantu přeregistrace rozhodnete, je to možné vytvořením nové registrace na jiné očkovací místo. Původní registrace na původní očkovací místo tím zanikne,“ informuje Nemocnice Svatá Anna na svých stránkách.  

Nejhorší situace v Plzeňském kraji co do počtu nemocných je nyní v okrese Plzeň-sever, kde za posledních sedm dní onemocnělo 1005 lidí, což je 1257 nakažených na 100 000 obyvatel. Druhou nejvyšší nemocnost v kraji má právě Tachovsko, kde za posledních sedm dní přibylo 622 nakažených lidí, což je v přepočtu na 100 000 obyvatel 1144 nakažených. V minulých dnech bylo Tachovsko nejvíce zasaženým okresem. 

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto NPK

Štítky očkování, Nemocnice Svatá Anna, rezervační systém, vakcíny, Tachovsko, nemocnice, Tachov, okres Tachov, Planá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se stovka zájemců o očkování z okresu Tachov na příští týden  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.