Počasí dnes13 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na pokyn krizového štábu spouští Domažlická nemocnice odběrové místo

Provoz stacionárních odběrových míst k vyšetření nákazy koronavirem a onemocnění covid-19 upravují Nemocnice Plzeňského kraje. Nově se spouští na pokyn krizového štábu Plzeňského kraje odběrové místo v Domažlické nemocnici.  

„Mírně se naopak utlumuje provoz odběrového místa v Rokycanské nemocnici. V Klatovech se provoz nemění. Důvodem změn je odlišný vývoj potřeby testování v jednotlivých regionech,“ informoval Jiří Kokoška, mluvčí společnosti Nemocnice Plzeňského kraje.

„Podle očekávaného počtu indikací ze strany krajské hygieny a lékařů máme v Domažlické nemocnici zatím doporučený provoz v sobotu a ve středu od 9 do 11 hodin. Pokud by poptávka výrazně převyšovala kapacity, jsme připraveni odběrové časy navýšit. Budeme testovat i samoplátce. Zájemci si musí předem objednat termín a čas odběru přes internetový rezervační systém,“ doplnil mluvčí Kokoška.

Ohodnoť článek

Foto Lenka Dvořáková

Štítky odběrové místo, Domažlická nemocnice, Nemocnice Plzeňského kraje, Domažlická nemocnice, a.s., Plzeňský kraj, Krajská hygienická stanice, Nemocnice Plzeňského kraje, a.s., Rokycanská nemocnice, a.s., Klatovy, krizový štáb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na pokyn krizového štábu spouští Domažlická nemocnice odběrové místo  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.