Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hygienici nezaznamenali za neděli žádný nový případ nákazy covid v Plzeňském kraji

Žádný nový pozitivní pacient s onemocněním nákazou covid-19 nepřibyl za neděli v Plzeňském kraji. Od vypuknutí pandemie evidují hygienici v regionu 611 případů nákazy. Tento počet se nezměnil od soboty, kdy bylo 20 nových pacientů.

Z nemoci covid-19, kterou koronavirus způsobuje, se zatím uzdravilo 222 lidí. Zemřelo deset lidí pozitivně testovaných na koronavirus. V kraji bylo zatím testováno 10 030 lidí, karanténu hygienici dosud vypsali 1700 lidem, 1129 ji již ukončili.

Nejvíc nemocných je v Plzeňském kraji stále na Domažlicku, kde hygienici evidují podle dnešních údajů 340 potvrzených nákaz, to je o 14 víc než v pátek. Celkem 104 lidí se na Domažlicku z nemoci uzdravilo. Na Klatovsku je 85 potvrzených infekcí, z toho 26 vyléčených lidí.

V Plzni testy dosud potvrdily covid-19 u 73 lidí, 48 se vyléčilo. Na Tachovsku je dosud 44 pozitivně testovaných a 15 vyléčených, na jižním Plzeňsku 41, na severním Plzeňsku 22 a na Rokycansku šest lidí s potvrzenou nákazou. Lze předpokládat, že počty uzdravených osob se budou v průběhu dnešního dně měnit.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky COVID-19, koronavirus, statistika, počet nakažených, Plzeňský, Domažlicko, infekční onemocnění, Plzeňský kraj, nemoc, okres Domažlice, okres Klatovy, Plzeň, okres Tachov, okres Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hygienici nezaznamenali za neděli žádný nový případ nákazy covid v Plzeňském kraji  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.