Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hygienici v Plzeňském kraji neměli v pondělí žádné nové lidi s pozitivním testem na COVID

Zatímco v neděli raketově naskakovaly počty nových případů osob s pozitivním testem na COVID-19 na území Plzeňského kraje, pondělí nepřineslo žádné zvýšení statistiky. Podle údajů krajské hygienické stanice zůstávalo po celý den 308 pozitivně testovaných pacientů s koronavirem.  

Testováním už prošlo v Plzeňském kraji 3589 osob, celkem 516 jich skončilo v nařízené karanténě. Ve fakultní nemocnici zemřeli koncem minulého týdne v souvislosti s koronavirovou nákazou dva starší muži.

Nejhorší situace je i nadále na Domažlicku, kde bylo od nedělního večera 204 nemocných, což bylo o 46 více než kolik uváděla krajská hygienická stanice v poledne. Ani na Domažlicku se podle informací hygieniků během pondělí údaje o počtu nemocných nezměnily až do večerních hodin.

V Plzni bylo v pondělí večer podle údajů hygieniků 42 nemocných, na Klatovsku 22, Tachovsko a jižní Plzeňsko mají shodně po 14 pacientech, severní Plzeňsko hlásí 10 a Rokycansko má zatím stále jen dva nemocné.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky COVID-19, koronavirus, statistika, počet nakažených, Plzeňský, Plzeňský kraj, Krajská hygienická stanice, okres Domažlice, Plzeň, okres Klatovy, okres Tachov, okres Rokycany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hygienici v Plzeňském kraji neměli v pondělí žádné nové lidi s pozitivním testem na COVID  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.