Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Základní školy v Plzni jsou připraveny na opětovný návrat prvňáčků a druháků do tříd

Na opětovný návrat prvňáků a druháků do tříd od středy 18. listopadu jsou připravené základní školy zřizované městem Plzeň. Školní jídelny i družiny budou fungovat bez omezení, všude ve školách se budou dodržovat všechna nařízená hygienická opatření. Od 18. listopadu začnou opět jezdit školní spoje MHD.

Individuální prezenční konzultace budou zajištěny podle požadavků dětí ve vymezeném čase. „Školy poskytovaly individuální konzultace už během první vlny pandemie, a to zpravidla na základě předchozího časového upřesnění. Stejný model budou nejčastěji využívat i od 18. listopadu,“ uvedla vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Magistrátu města Plzně Dagmar Škrlantová. Doplnila, že zaměstnanci škol se na děti již těší a jsou rádi, že se do tříd vrátí alespoň první a druhé ročníky.

"S platností od 18. listopadu budou obnoveny školní spoje a spoje s poznámkou, že nejedou o školních prázdninách. Rovněž bude obnoven provoz linek 37 a 74 a na lince 26 plný provoz. Na linkách 27, 28, 41 a 56 bude nadále zachován prázdninový provoz," informovala Marie Fialová z tiskového odboru magistrátu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Respilon

Štítky Školy, prvňáčci, otevření škol, návrat dětí do škol, roušky, koronavirus, výuka, Plzeň, základní škola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Základní školy v Plzni jsou připraveny na opětovný návrat prvňáčků a druháků do tříd  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.