Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mateřská škola v Mandlově ulici staví nový pavilon, rozšíří se tak její kapacita

Přístavbu nového pavilonu 55. mateřské základní školy v Mandlově ulici centrální plzeňský obvod. Vybudováním nového pavilonu a tím rozšířením kapacity této mateřinky se bude řešit dlouhodobý deficit míst ve spádových mateřských školách, tedy v rámci sídliště Bory a přilehlých částí Radobyčice a Valcha. 

Stavební firma musí dokončit práce na hrubé stavbě nejpozději do 31. 8. tak, aby mateřská škola mohla zahájit nový školní rok v plném rozsahu. Dokončovací práce tedy budou probíhat za provozu školky s termínem předání hotové stavby nového pavilonu do konce letošního roku. 

„Jsem velmi potěšen, že už se staví. Pevně věřím, že se nám společným úsilím podaří dodržet velmi napjaté termíny výstavby," informuje místostarosta obvodu Petr Baloun (ODS).

„Věřím nejen tomu, že stavební termíny budou dodrženy, ale i tomu, že tentokrát již bude přístavba kladně přijata a dětem se nejen ve třídách, ale i v tělocvičně bude líbit a každé ráno se do školky budou těšit,“ dodává David Procházka (ANO) starosta městského obvodu Plzeň 3.

Ohodnoť článek

Foto ÚMO Plzeň 3

Štítky přístavba, pavilon, mateřská škola, ÚMO Plzeň 3, Bory, Radobyčice, ODS, ANO 2011, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mateřská škola v Mandlově ulici staví nový pavilon, rozšíří se tak její kapacita  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.