Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do boje s odpadky u rybníku Kameňák vyrazili místo teambuildingu zaměstnanci e-shopu Hawaj.cz

PR článek

Místo atraktivního teambuildingu, se zaměstnanci e-shopu Hawaj.cz pustili do úklidu kolem plzeňského Kameňáku. Namísto zábavného odpoledne na paintballovém poli se zapojili do boje s odpadky. Oblékli si firemní mikiny, rukavice, vzali pytle na odpadky a vybrali si ekologickou zábavu v rámci akce Ukliďme Česko. V plném pracovním nasazení a odhodlání vyrazili po stopách dobrodružství, co se ale stalo, skutečně nečekali.

Hawaj.cz je e-shop, který nabízí sortiment pro zahradu, dům, volný čas, chovatelské potřeby a hračky. E-shop, který vznikl před 15 lety v malé plzeňské garáži s pár kusy nafukovacích člunů, jako malá rodinná firma o třech členech, nyní prodává do několika evropských zemí s velkým týmem skvělých lidí.

Doba se mění a vyvíjí a Hawaj.cz s ní. V průběhu let se začala aktivně podílet na spolupráci s mnoha charitativními organizacemi a začala ekologicky uvažovat. „Myslíme si, že máme povinnost naší společnosti nejen dopřávat kvalitní produkty, ale také něco vracet, a proto se podílíme na řadě zajímavých projektů, jako je právě projekt Ukliďme Česko,“ řekl zakladatel e-shopu Daniel K. 

Tým pracovníků se v sobotu 2. dubna sebral a vyrazil uklidit okolí Kamenného rybníka. Našli zajímavé kousky, přímo u cesty objevili dokonce gumovky a jeden odvážlivec vytáhl z rybníka kovovou konstrukci dětského kočárku. Když se členové týmu Hawaj.cz rozhodli tuto akci podpořit, očekávali, že stráví celé odpoledne úklidem, plně se na to vybavili, co ale nečekali, bylo velmi milé překvapení. Po pečlivém prohledání okolí, nasbírali jen čtyři plné pytle odpadků. To znamená, že je mezi námi Plzeňáky už spousta lidí, kterým není příroda lhostejná.

Ohodnoť článek

Štítky Hawaj.cz, teambuilding, Ukliďme Česko, úklid odpadků, Kameňák, odpad, internetový obchod, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do boje s odpadky u rybníku Kameňák vyrazili místo teambuildingu zaměstnanci e-shopu Hawaj.cz  |  Společnost  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.